Nieuwsgierig

Nieuwsgierig naar de samenleving. Daar bent u! Ik wil graag van u leren, want ik weet dat het leerzaam is. Uw kennis is onbetaalbaar. Daarom stel ik voor dat we ruilen. Ik deel mijn kennis met u. En die van u, die deelt u met mij. Zo moeilijk is het allemaal niet!

Daar ben ik! Voordat u mij leerde kennen had u hier en daar misschien nog wel wat klinkers los liggen in uw straatje. U had misschien ook wel wat last van muizenissen die nesten maken in uw baard… Af en toe de bezem erdoor kan geen kwaad. Dat ken ik. Maar “first things first!” De klant wacht! De term nieuwe bezems vegen het schoonst is hier van toepassing. Die bezem dat ben ik! Ondertussen delen we zo hier en daar wat kennis uit en aan het eind liggen uw klinkers recht, is uw straatje schoon en zijn de muizenissen uit uw baard.

Welke ruimtelijke opgave u ook heeft, ik weet er raad mee. Ook de ruimtelijke opgave in uw werkvoorraad. Daar creëer ik ook ruimte. Ik ben goed in staat om ideeën om te zetten in concreet werkende aanpak, systeem en organisatie. Dit levert u veel op en ik vraag er maar een beetje voor terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s